Blitz Ronde 2

Op vrijdag 22 juni stond de tweede ronde van de blitz op het programma. Dit was tevens het negende tornooi dat meetelde voor de “Best of Ten”.

Het tornooi kende een spannend verloop. Op een ronde van het einde moest Yen zijn partij tegen Glenn winnen om het tornooi te winnen. Yen kwam echter verloren te staan en leek de tornooiwinst uit handen te geven tot Glenn blunderde. Yen kende geen genade en strafte de blunder genadeloos af. Zo wint Yen het tornooi met een punt voorsprong op Thomas en Michael.

In het algemeen klassement is Yen de nieuwe leider. Hij heeft anderhalf punt voorsprong op Thomas. Glenn vervolledigt de top drie en volgt op 4,5 punten.

In de “Best of Ten” blijft Thomas leider in de +1900 categorie. Hij heeft acht punten voorsprong op Yen. In de +1600 categorie blijft Michaël leider. Hij heeft negen punten voorsprong op Glenn en zeventien op Tom. In de -1600 categorie blijft Alex leider. Hij heeft zestien punten voorsprong op Serge. Danny is hier derde en volgt op eenentwintig punten.

De volgende ronde wordt gespeeld op vrijdag 29 juni 2018.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2018 Olivia & Michaël